usecerena-pepeljuga-plakatOvog vikenda na repertoaru pozorišta TEATAR 78 nalazi se novogodišnja predstava za decu.
Subota, 17.12.2011. u 17h - Ušećerena Pepeljuga i brašnjavi Deda Mraz.



Pepeljuga je svima dobro poznata bajka, ali Ušećerena Pepljuga, koja živi i radi u poslastičarnici „DVOR“? 

E, to je nešto sasvim drugo. Ona vredno sprema razne ukusne kolače, pogotovo puslice. Njene zle sestre Lenja pita i Šampita se uporno trude da joj smetaju i otežaju rad, a pritom halapljivo jedu njene kolače.
Maćeha Profiterola, netrpeljiva i okrutna, zabranjuje Pepeljugi da izlazi i da se druži. Međutim, šarmantnog princa – Mafina, očara Pepeljugina vrednoća i požrtvovanost, čak i pored sjaja i bogatstva njenih sestara. Ali kada Mafin pozove Pepeljugu na doček Nove godine, a ne i njene sestre, one reše da joj smeste pakosni plan kako ne bi otišla.  Pepeljuga će uspeti da se izbori sa sestrama jedino uz pomoć brašnjavog čikice, a to je zapravo Deda Mraz.   

Pepeljuga je divna priča o pravim vrednostima i osobinama koje se cene tokom celog života. U našem pozorištu ona je malo slađa, ušećerena, i nosi ime svog omiljenog kolača – Puslica!

U ovoj predstavi dominiraju pevljivi songovi i koreografije u kojima mladi harizmatični glumci prenose dobru atmosferu i podstiču decu na smeh. Scenografija prave velike poslastičarnice vodi nas u jedan novi slađi svet!
Trajanje predstave 45 minuta.

Režija i tekst:
Mina Aleksić

Igraju:
Marijana Dugalić, Jelena Velkovski, Dragana Nenadić,
Aleksandar Raičević, Svetlana Sretenović

Produkcija: Teatar 78

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..