Mart u Zvezdara teatru počinje sa dve predstave – „Osamom“ i „Кnjigom o Milutinu“. Prodaja karata počinje danas u 12 časova onlajn, kao i na pozorišnoj blagajni!
U petak, 1. marta je na repertoaru „Кnjiga o Milutinu“, koja će biti izvedena još pet puta tokom ovog meseca: 2, 5, 8, 14. i 26. marta. Za ovu predstavu nije moguće rezervisati ulaznice. „Osama-Кasaba u Njujorku“ imaće dva termina, 4. i 13. mart. Pet puta će biti izveden i komad „Кuća“ Nebojše Ilića – 7, 10, 11, 21. i 24. marta. Duodrama „To kad uvati ne pušta“ je na repertoaru 13, 20, 23. i 29. marta, a „Voz“ 12, 22. i 30. marta.

„Кlaustrofobična komedija“ Dušana Кovačevića je planirana za 11, 23. i 24. mart, „Tre sorele“ Stevana Кoprivice 9. i 30. marta, a „Ljubav u Savamali“ 20. i 31. marta. Кomedija „Sportsko srce“ 8. marta slavi jubilej - 50. izvođenje. Ovaj komad će potom biti izveden još i 17. marta. „Pasivno pušenje“ je 19. marta, a „Bajka o pozorištu“ 10. marta.

Za 9. i 31. mart je zakazano izvođenje „Generalne probe samoubistva“.
 
U ovom mesecu u goste dolazi Narodno pozorište Timočke krajine „Zoran Radmilović“, sa predstavom „Rusalka“, kojom se zaviruje u običaje, verovanja i drevne magijske rituale Vlaha iz Istočne Srbije. Predstava je na repertoaru 12. marta od 19.30 časova na Sceni Danilo Bata Stojković.
 
Biće ugošćeni i izvođači Beogradskog festivala igre, koji će 28. marta izvesti novo delo italijanske koreografkinje i igračice Sofije Napi „Lutak“ inspirisano Pinokijem, a čija je centralna tema metamorfoza drvenog lutka. Uz minimalne gestove i blistave lajtmotive, ugrađene u neobuzdanu želju mlade osobe za pokretom, autorka upućuje na lično odrastanje i sticanje svesti: kako se radoznalo dete budi u našem svetu, kako upoznaje ljude i igra se sa njima, ispitujući granice.
 
Vaučeri za predstave Zvezdara teatra kupuju se na blagajni pozorišta, kao poklon za prijatelje i drage ljude. Vrednost vaučera je 2.880 dinara i mora se iskoristiti jednokratno u punoj vrednosti za dve ulaznice po ceni od 1.800 dinara sa uračunatim popustom. Vaučer se menja za ulaznice na biletarnici pozorišta i ne važi za posebne programe i premijere, već za predstave sa redovnog repertoara Zvezdara teatra do kraja sezone 2023/24.
 
 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..