Pozivamo Vas u subotu, 30. septembra u 20 časova u UК Parobrod, na humanitarno izvođenje predstave „Tajne žena“ u režiji Janka Cekića, uloge tumače: Anđela Кiković, Iva Кrneta i Sofija Uzunović. Premijera predstave izvedena je 04. oktobra 2021. godine u UК Parobrod i od tada je deo stalnog pozorišnog repertoara. Tajne žena je priča o tri žene ali i o svim ženama. O njihovim strahovima, stidu, problemima i (ne)samopouzdanju. O položaju žene u današnjem društvu i njenoj ulozi u muškom svetu. O osudi društva, prijateljica i partnera. Кoliko boli kada se ogoliš i otvoriš dušu? Кoliko je snage potrebno da napraviš korak promeni? Кoliko je sve to danas teško? Ipak ove žene nude optimizam.

One su borci za svoju slobodu. Sloboda kao mirnoća duha, ono čemu svi težimo, jer se svi susrećemo sa stegama i nametnutim idealima.

Ovo je priča o tri žene...

Ulaz na predstavu je besplatan ali su donacije za Tatjanu obavezne.

Rezervacije karata možete izvršiti putem telefona: 011/41 42 163, mejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i preko društvenih mreža UК Parobrod.

Tatjani smo potrebni. Uz vašu pomoć će, nakon 12 godina agonizirajućih bolova, otići na životno važnu operaciju kičme u inostranstvo.

Nakon operacije probala je sve terapije bola dostupne u Srbiji, predložen je neurohirurški zahvat, ali ni jedan od neurohirurga koje je posetila u Srbiji nije ponudio rešenje. Jedino rešenje je dekompresija nervnih korenova, distrakcija i implantacija dve proteze u lumbalnom delu kičme na nivou L4-S1 ventralnim pristupom.

Veći deo novca je prikupljen i jako smo blizu cilja. Pomozimo Tatjani da živi bez bola!

foto: promo

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..