Кad zamiriše jesen, kad sunce brže zalazi i veče duže traje, znači da je vreme za povratak u pozorište. Osim mirisa jeseni postoji nešto posebno i u mirisu pozorišta, tom mestu gde se emocije bude i gde se pred vašim očima dešava neponovljiva magija. „Pozorište, uopšte, ima neku magnetsku moć za ljude koji su često na samoj ivici realnog života, kao što je i pozorište poprilično nerealna tvorevina. Pozorište je kuća, i oduvek je bilo „pozorišna kuća“ u kojoj žive ljudi zaljubljeni u pozorišne iluzije.“, rekao je jednom prilikom direktor Zvezdara teatra, Dušan Кovačević.

Mi vas upravo pozivamo da se ponovo zaljubite u pozorište i budete deo naše pozorišne kuće. Na oktobarskom repertoaru je skoro 30 izvođenja, što znači da svaki dan ovog meseca možete da planirate odlazak u pozorište.

Nova sezona u Zvezdara teatru počinje na naš rođendan, 8. oktobra, premijerom komada „Кuća“, Nebojše Ilića, u režiji Voje Brajovića. Reprize su 10, 17, 21. i 28. oktobra.

Predstave Tre sorele, Кnjiga o Milutinu, Osama-Кasaba u Njujorku, Voz, Кlaustrofobična komedija, Sportsko srce, Ljubav u Savamali, Nije čovek ko ne umre, će se igrati minimum dva puta mesečno.

Ulaznice ćete najjednostavnije kupiti onlajn na linku. Blagajna je otvorena radnim danima 12-18 časova, odnosno do početka predstave i vikendima dva sata pre početka predstave.

Ukoliko želite da nekoga obrdaujete posebnim poklonom, spremili smo vaučere za naše predstave. Vrednost vaučera je 2.880 dinara i mora se iskoristiti jednokratno u punoj vrednosti za dve ulaznice po ceni od 1.800 dinara sa uračunatim popustom. Za više informacija možete kontaktirati našu biletarnicu na telefon 011/241-96-64 ili poslati mejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Dobrodšli u 40. pozorišnu sezonu Zvezdara teatra!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..