Ovog malo drugačijeg decembra od svih prethodnih, Zvezdara teatar će organizovati predstave vikendima sa početkom u 12 časova. Na repertoaru su četiri predstave za koje karte možete najbrže i najjednostavnije kupiti onlajn preko sajta. Prodaja ulaznica počinje u petak 4. decembra u podne. Generalna proba samoubistva Dušana Kovačevića je 12. decembra, a dan kasnije u teatru je ekipa predstave Bajka o pozorištu, po tekstu Vladimira Đurđevića. U nedelju, 20. decembra dvojac predstave Voz, Voja Brajović i Sergej Trifunović, vode u još jednu vožnju, poslednju u ovoj godini, a 26. decembra će vas ugostiti ekipa Večere budala.

Ni ove godine pozorište ne odustaje od tradicionalne Večeri sa Matijom Bećkovićem uz malo prilagođen naslov Podne sa Matijom Bećkovićem. Matija će 27. decembra čitati svoje objavljene i neobjavljene stihove na sceni Danilo Bata Stojković. Sav prihod od prodaje ulaznica biće doniran u humanitarne svrhe.

U skladu sa svim preporučenim merama prevencije čini se sve da pozorište bude bezbedno mesto, a da istovremeno ne izostane poseban osećaj gledanja predstave.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, preporučljivo je da se u što većem broju karte kupuju preko onlajn servisa, na linku >>, kako bismo izbegli čekanje u redovima ispred blagajne i olakšali svima da dođu do karata. Još jedan važan argument ide u prilog onlajn kupovini a to je da se novac prilikom otkazivanja predstave automatski refundira na račun kupca dok je za ulaznice kupljene na biletarnici refundaciju potrebno izvršiti na mestu kupovine.

Za one koji nisu u mogućnosti da ulaznice nabave onlajn, blagajna će biti otvorena petkom 12-18 časova, a subotom i nedeljom 10-12 časova.

Iz pozorišta poručuju:

"Cenimo što ste u ovoj izazovnoj godini uz nas, svaka vaša kupljena karta nam mnogo znači, kao i svaki osmeh, suza i osećanje koje ste poneli nakon odgledane predstave iz naše galaksije legendarnih trenutaka! Svaka zvezda u njoj je posebna i nama dragocena – hvala vam što ste njen deo!

Želimo vam da u predstojećim praznicima pronađete mir i u ovo specifično vreme ne zaboravite da je pozorište mesto koje leči, ako ne drugo, makar dušu..."

<<  April 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
  

Putopisi, Intervjui..