Pozorišna predstava ’’Izlaženje’’, po romanu Barbi Marković, u režiji Jovane Tomić, premijerno će biti izvedena u subotu 10.12.2016. u 20h, u baru Bivši (Kosovska 32, Beograd). ’’Izlaženje’’ je roman – remiks po noveli ’’Hodanje’’ Tomasa Bernharda. U predstavi, likovi su sinteza mizantropa iz Bernhardovog dela, i Beograđana, klabera, koji u zamamnom svetu elektronske muzike, žurki i plesa, preispituju sopstvene identitete i postojanje istih.

U intimnom, ekscentričnom ambijentu bara Bivši, tri prijateljice će nam ispričati priču o beogradskom noćnom životu, prijateljstvu i ljubavi. Bar  Bivši, zajedno sa klubom Drugstor, već godinama je na klupskoj mapi najatraktivnijih evropskih lokacija. Samim tim, predstava ’’Izlaženje’’ jedinstven je spoj klabinga i pozorišta, jer je smeštena u epicentru, hramu beogradske klupske scene.

U predstavi igraju Milica Stefanović, Jelena Ilić i Irma Milović. Dramaturgiju potpisuju Marko Milosavljević i Marina Ćetković, scenografiju i kostim Darinka Mihajlović, muziku je komponovao Draško Adžić dok je autor dizajna svetla Izvanredni Bob. Rediteljka predstave je Jovana Tomić.

Reprizna igranja su 11. i 13. decembra.

Karte se mogu rezervisati pozivom na broj 0616283526 ili putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Projekat je podržan od Erste banke i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..