Novosadska premijera predstave "Sumnjivo lice" u režiji Vojslava Arsića, predstava po, ali i o komadu "Sumnjivo lice", igraće se u SKCNS Fabrici  18. oktobra u 20h. Klasik srpske dramaturgije, ovde je polazna tačka za pričanje priče o promenama, koje se u Srbiji večito čekaju, a teško i sporo događaju… ali i predstava o genijalnosti i talentu pisca, koji je sve bolesti našeg, savremenog društva umeo da dijagnostifikuje još 1887. kada je ovaj (i za tadašnje pojmove: kontroverzni) komad napisao.

Cilj ove predstave nije samo da konstatuje stanje stvari, već i da postavi pitanje: zbog čega su one nepromenjive? Ima li ovo društvo želju da se menja? I šta je to što nas navodi da beskonačno mnogo puta ponavljamo iste greške?

Koncept i režija: Vojislav Arsić
Dramaturškinja: Milena Bogavac
Orginalna muzika: Irena Popović Dragović
Scenski pokret: Andreja Kulešević
Video: Ivan Stojiljković

Igraju: Zoran Pajić, Jelena Bogavac, Isidora Simijonović, Đorđe Živadinović Grgur, Marko Panajotović, Uroš Novović, Aleksandar Jovanović, Aleksandar Vućković, Predrag Vasić

Produkcija: Centar E8 | Mikser House | Festival Nušićijada

Ulaznice su dostupne na prodajnim mestima Gigs TIx-a po ceni od 700 dinara, a za dve kupljene ulaynice iznose 1000 dinara po akcijskoj ceni.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..