Sve je spremno za održavanje sedme obnovljene Nušićijade, koja se će se održati od 25. do 28. avgusta u Ivanjici. Osim tradicionano dobre zabave i kvalitetnog programa, posetioci će i ove godine moći da uživaju u kafi izvanrednog ukusa. Bonito kutak, smešten na glavnom gradskom šetalištu, okrepiće sve ljubitelje jake turske kafe i pružiti im trenutak uživanja u ukusu vrhunskog kvaliteta! Nušićijada, ivanjički kolaž festival i nosilac evropskog priznanja „Evropa za festivale, festivali za Evropu“ (EFFE), održaće se ove godine pod sloganom „Premošćavanja“

Takođe će i obeležiti 110 godina od izgradnje jednog od varoških simbola – kamenog mosta na reci Moravici. Ovogodišnja Nušićijada svojim programskim sadržajima – pozorišnim predstavama, muzičkim koncertima, uličnim performansima, izložbama i obrazovnim programima kreiraće jedinstveni spoj puteva, ljudi, kultura i nacija.

Ivanjica je do sada ugostila velika imena i institucije iz kulturnog života Srbije, sveta glume, muzike i novinarstva. Svake godine posećenost festivala ide uzlaznom putanjom, pa je tako prošlogodišnji sadržaj i program privukao više od 55.000 posetilaca. I ove godine očekuje se veliki broj ljubitelja književnosti, satire, komedije i tradicionalne Bonito kafe.

Pridružite nam se i vi na nezaboravnom putovanju kroz vreme, jer viđeni ste za Ivanjicu!







<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..