Nova sezona, 2015/16 u Pozorištu za decu „Teatar 78“ biće otvorena u nedelju, 04. oktobra, predstavom „Krcko Oraščić”, u 12 sati. „Krcko Oraščić“ je zabavna, ali pre svega edukativna predstava koja mališane uči pravim vrednostima i nosi poruku da je pravo bogatstvo u srcu svakog čoveka, kao i njegova lepota. Glavna junakinja - Maša je dobra,vredna i lepo vaspitana devojcica,koja živi sa maćehom i njenom razmaženom ćerkom Lili.

 

Na žalost Maša je primorana da bude kućna pomoćnica u sopstvenoj kući. Međutim jedne večeri kada se slavio Lilikin rođendan naša junakinja je dobila na poklon odbačenu lutku svoje sestre koju naziva Krcko Oraščić...

 

Režija: Aleksandar Nikolić
Dramaturgija: Marija Puškarov Popović
Kostim i scenografija: Tanja Žiropađa i Tatjana Cvjetković
Majstor tona i svetla: Milenko Isailović


Produkcija:Teatar 78

 

Uloge:


Krcko Oraščić: Dejan Stojaković
Maša: Marija Vidaković
Lili: Jelena Velkovski
Maćeha,Kralj Pacolino,Šećerna Kraljica: Milan Pajić
 
Pored predstave „Krcko Oraščić” publika će u tekućem mesecu imati prilike da gleda i predstave „Škola za male detektive“ i „Porodica Kremenko” u režiji Lazara Dubovca, premijeru predstave „Eko bajka„ i predstavu „Iza duge“ u režiji Marije Puškarov Popović, „Svet bajki“ i „Štrumfovi i majka priroda“ u režiji Nikole Markovića i „Mala ljubavna bajka“ i „Škola za klovnove“ u režiji Fuada Tabučića.
 
Predstave će se, kao i do sada, izvoditi u vikend terminima – subotom od 17 i nedeljom od 12 sati, a cena ulaznice je 400 dinara. O svim pojedinostima u vezi sa predstavama, mesečnim repertoarom i drugim aktivnostima pozorišta, posetioci se mogu informisati na zavničnom sajtu i fejsbuk stranici.


Pored toga, za početak sezone i početak školske godine, 04. Oktobra će biti  BESPLATAN ULAZ za odlične đake !!!

 

Karte za predstave se mogu kupiti svakog radnog dana od 10 do 16 časova u kancelariji broj 1 Teatra 78, Resavska 78, i pola sata pre predstave na blagajni Teatra 78

.

DOBRODOŠLI U TEATAR 78!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..