djordjephoto06_2_copyCirkusfera je nezavisna, savremena cirkuska inicijativa osnovana u Beogradu. Okuplja mlade artiste koji poznaju veštinu žongliranja, manipulaciju objektima, akrobatiku, ekvilibrizam, tehniku klovna, ali i umetnike iz drugih oblasti: muzičare, grafičke dizajnere, švalje, reditelje...

Štule, svila, žongliranje, klovniranje,  uz dodatak slepstika, fizičkog teatra, sa svetlosnim instalacijama i animacijama, neobičnim objektima, živopisnim kreaturama: džinovskom bubom, letećim zmajem, skupljačem svetlosti, Dastinom i Žoržom i muzičarima-robotima.
Ovo je fantastična ekoavantura astronauta Zum Spase, koji na planeti Salvia treba da pronađe rešenje za katastrofu koja preti da uništi Zemlju i njene stanovnike. Drveće ne lista, cveće ne cveta, plodovi ne rastu, životinje umiru, vode za piće ima sve manje, čovečanstvo postaje sve ravnodušnije, fejsbukirano, prebukirano a čovek postaje sve sebičniji, zavidljiviji i pohlepniji.

djordjephoto10_2_copy



Jesu li čudnovati stanovnici planete Salvia drugačiji? Postoji li spas za Planetu Zemlju i njene stanovnike Zagađivače?!
Hoće li Zum Spasa pronaći spas na planeti Salvia?
Ma, hoće! Ma, neće! Ma, hoće, ma neće..

Malo pozorište „Duško Radović“
Sezona 2010/2011

S.O.S. PLANETA ZEMLJA ZOVE!
CIRKUSFERA - nezavisna i savremena cirkuska inicijativa

Režija: Ivana Koraksić
Dramaturgija: Dušan Murić
Kostim i scenografija: Filip Jevtić, Antun Gverović i Ivana Lalević
Muzičari: Filip Jevtić i Antun Gverović
Cirkošvalja: Ivana Lalević

Izvođači: Vladana Erdeg, Milan Manić i Dušan Murić

IZVOĐENJA:  22. januar u 17h
23. januar u 12h
24. januar u 20h – zvanični protokol


U saradnji sa organizatorom, Izlazak portal vam poklanja karte za predpremijerna izvodjenja  (subota ili nedelja) predstave S.O.S Planeta zemlja zove!! Pošaljite e-mail na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  sa imenom, prezimenom i brojem telefona. Subject poruke: S.O.S Planeta zemlja zove!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..