Prva tri izvođenja Dogvila (19-21. decembar) u beogradskom Mikser House-u bila su RASPRODATA, a svake večeri glumci i muzičari iz predstave izlazili su po nekoliko puta da se poklone publici koja ih je nagrađivala dugotrajnim stojećim ovacija. Pogledajte video snimljen na premijeri 19. decembra - ovde

 

Večeras i sutra, 22. i 23. decembra, su izvođenja u novosadskoj SKC NS Fabrici. Ulaznica ima još vrlo malo. Za oba datuma cena iznosi 1.000 dinara, dok je za dve kupljene ulaznice 1.800 dinara. Ulaznice se prodaju u GIGS TIXu i u CD Šopu Mungos (Zmaj Jovina 2, u pasažu).

 

Izložba „Dogvil: Idealni grad“ biće otvorena 16. januara u beogradskom Mikser House-u,  a tom prilikom koncert će održati Vrooom. Glavnu postavku izložbe čine radovi studenata koji su odgovorili na zadatak "Budućnost grada - Budućnost Dogvila: kreiranje koncepta scene" na predmetu Budućnost grada, Arhitektonskog fakulteta u Beogradu (mentori: prof. dr Miodrag Ralević, asis. dr Tatjana Mrđenović, sar.Milena Ivanović). Prateći program izložbe čini projekcija svih radova koji su pristigli na konkurs “Dogvil interakcija“.

SLOBODNO dođite u Dogvil.

Dogvil je scenski komad koji je pozorišna predstava koliko i koncert: na bini su tri muzičara, dve glumice i glumac, a narativ se predstavlja glumom, koncertnim izvođenjem i interakcijom sa videom, odnosno scenama na velikom platnu.

Predstavu Dogvil, pozorišnu adaptaciju scenarija istoimenog filma Larsa fon Trira, režirao je Kokan Mladenović, a muziku kompozitora Marka Grubića izvodi uživo Vrooom u sastavu: Andrijana Belović (glas i klavijature), Jamal Al Kiswani (saksofoni, flauta, gitara, klavijature) i Marko Grubić (bas, gitara, klavijature, loopovi).

Branislav Trifunović igra sve muške uloge u komadu, a ulogu Grejs i sve ostale ženske uloge igraju Milica Majstorović i Tamara Aleksić.

Autore pozorišne predstave Dogvil najviše zanima specifična psihologija izolacije koja dugoročno ostavlja posledice na svakog pojedinca u izolovanoj zajednici.

Koproducenti predstave Dogvil su Mikser, SKC Novi Sad i Marko Grubić (Fast Forward). Partner predstave je KC Pančevo. Projekat je podržao Sokoj.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..