U petak, 15. novembra, ska sastav Samostalni Referenti nastupiće premijerno u beogradskom Klubu Gun i ujedno održati poslednji beogradski koncert u ovoj godini. Ulaznice po ceni od 300 dinara mogu se kupiti u kafe klubu Šikarica, Skadarska 22. Početak koncerta je 22 časa. Kako članovi benda kažu, povod za ovaj nastup je 100 hiljada pregleda pesme Život je san na njihovom YouTube kanalu…

 

Slavimo 100 hiljada pregleda spota za pesmu ‘Život je san’ i tim povodom ćemo nastupiti u kupaćim gaćama, donosimo kolače, daćemo vam po liniju šećera da šmrknete, odsvirati premijerno pesmu ‘Život Mafije’…i sve to po ceni od 300 dinara po osobi! - u svom stilu koncert najavljuju članovi benda.

 

U četvrtak, 7. novembra, posetioce Kluba Gun očekuje Nick Cave Tribute veče. Najveće hitove i najlepše pesme CAVEa izvešće Cave Dogs: Nikola Krstić, Ivan Ćirović, Branko Stanišić, Aleksandar Stanković, Aleksandar Vujosević i Irena Hadži Đorđević.Početak druženja najavljujemo za 22 časa, a ulaz u klub će se naplaćivati 200 dinara.

<<  Februar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
   

Putopisi, Intervjui..