Remek delo legende Pink Flojda Rodžera Votersa, THE WALL LIVE, zakazano za 1. septembar, zbog tehničkih i produkcijskih razloga premešta se sa Ušća u Kombank Arenu. “The Wall Live” je namenjen stadionskim prostorima. Na žalost, Beograd nema odgovarajući stadionski prostor koji bi mogao da ugosti ovakvu mega produkciju, trenutno najveću na svetu i definitivno, nikada ranije viđenu u našoj zemlji, pa je koncert dogovoren za otvoren prostor.

 

Nakon višemesečnih pokušaja da se produkcija prilagodi uslovima otvorenog prostora što je iziskivalo izgradnju dodatne opreme koja bi zaštitila ovo genijalno delo od eventualnih naleta vetra i vremenskih nepogoda, tehnička ekipa Rodžera Votersa odustala je od proširivanja i ovako zahtevne produkcije. Zahvaljujući odličnoj saradnji sa najvećim svetskim promoterom, kompanijom Live Nation, dogovoreno je da se koncert ne otkaže već premesti u zatvoreni prostor Kombank Arene.

 

Ulaznice kupljene za Ušće, važiće i za Kombank Arenu. Danas se prodaja ulaznica obustavlja i nastavlja se od petka, 07.06.

Ulaznice za koncert u Srbiji, najjeftinije su na celoj turneji i kreću se od 3900 do 7500 dinara.

 

Kupci koji su kupili ulaznice za FAN PIT imaće pristup u FAN PIT Kombank Arene.


Kupci koji su kupili ulaznice za PARTER imaju pristup na PARTER (stajanje) u Kombank Areni.


Kupci koji su kupili ulaznice za kategoriju TRIBINE imaće pristup najboljim mestima na tribinama.

 

Rodžer Voters poslao je duhovit pozdrav publici u Srbiji. „Zdravo..kako bi bilo da kažem da sam Hju Grant..ili možda ne. Zdravo, ja sam Hju Grant (smeh), ne ja sam Rodžer Voters i radujem se što ću dovesti „The Wall“ u Srbiju, 1. septembra.“

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..