Obaveštavamo vas da će se u subotu 11. maja održati nastup engleskog sastava Death Rattle uz podršku Indie-Goes-Tronic ekipe a u organizaciji Resetor booking kolektiva u zemunskom klubu Fest, u subotu 11. maja. Death Rattle (London, UK) su vrlo sveža pojava na britanskoj sceni, no njihov mracni elektro pop je vec uspeo da se probije do mnogih slušalaca.

 

Iako ovaj duo (Helen i Chris Hamilton) iza sebe ima samo par singlova i EP izdanja stigli su sem na domacem terenu, da zasviraju i u Madarskoj, Nemackoj, Holandiji, Rumuniji, Belgiji pa cak i u Srbiji, te ce im ovo biti drugi nastup kod nas. Posle raspada That Mouth, svog starog benda koji je svirao alter/neogrunge Helen i Chris su odlucili da im je potreban potpuno drugaciji izraz i oformili Death Rattle kao sazvucje Depeche Mode, Fever Ray, Kate Bush i Nine Inch Nails. Za samo dva meseca uspeli su da potpišu ugovor sa Frontal Noize Records, a u 2012. su se pojavili na Brainchild Festivalu (Reading), Swanfest , Via Ventosa Festivalu (Holandija) pa cak i da odsviraju koncert u starom zatvoru u mestu Leeuwarden, Holandija.

 

Video kanal sastava Death Rattle:

http://deathrattle.tv/

 

Youtube spot: OVDE

Ovih dana kompletiraju album koji najvecim delom snimaju u sopstvenom studiju u gradevini iz XVII veka u mestu Abbey, Francuska; a za potrebe turneje pridodali su i treceg clana.

 

Pre i posle svirke muziku ce birati Indie-Goes-Tronic ekipa, cije žurke imaju zavidnu reputaciju i vrlo bitnu ulogu medu obožavaocima nezavisnog elektronskog zvuka vec godinama unazad.

 

Prvi deo karata po ceni od 400 dinara je pušten u prodaju u ponedeljak, 25. marta. Prodajna mesta su Felix shop, TC Sremska I sprat (radnim danima 10-20h, subotom 10-16h) i šank kluba Fest (radnim danima 08-23h).

 

Za one koji nisu u mogucnosti da dodu do Beograda otvorena je adresa Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. preko koje možete obaviti rezervaciju ulaznica. Obavezno navedite ime, prezime i broj mobilnog.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..