Popularni hrvatski elektro-pop duo Nipplepeople, poznati po zaraznim melodijama i misterioznim scenskim nastupima, održaće koncert 8. novembra u Domu omladine Beograda. Ovaj nastup predstavlja njihov dugo očekivani povratak u Beograd, gde su već priređivali spektakularne koncerte i osvajali srca publike. Beogradski koncert je deo aktuelne regionalne turneje, tokom koje će publika imati priliku da uživa u najvećim hitovima benda, kao i u novim singlovima, sve u karakterističnom stilu izvođenja Nipplepeople.


Ograničen kontingent ulaznica je u prodaji po promo ceni od 1800 dinara, nakon ćega će regularna cena ulaznica iznositi 2000 dinara i 2500 dinara za poslednji kontingent. Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama Doma omladine Beograda, Štark Arene, TC Rajićeva i online na efinity.rs.

Nipplepeople su jedinstvena pojava na regionalnoj muzičkoj sceni. Anonimni muško-ženski dvojac koji nastupa pod maskama, stekao je popularnost hitovima kao što su „Sutra“, „Frka“, „Broj“, „Ne volim te“, „Balkan Express“ i „Tajna“, sa milionskim pregledima na streaming platformama. Poznati po specifičnom muzičkom stilu i snažnom vizuelnom identitetu, njihova muzika kombinuje synth-pop i electro-disco, evocirajući nostalgiju za zvukom 80-ih, dok istovremeno donosi moderan i svež zvuk koji osvaja nove generacije.


Poslednji singlovi „U mrak“ i „Ti i ja“ snimljeni su u saradnji sa uspešnim srpsko-američkim kompozitorom i producentom Filipom Mitrovićem iz Los Anđelesa, za potrebe filma „Sunce mamino“ Koste Đorđevića.

Koncert Nipplepeople u Domu omladine Beograda organizuje Kontra u saradnji sa LAA.

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..