Vikend u beogradskom klubu Kult predvodi DJ i producent Le Croque, predstavnik jednog od vodećih afro house izdavačkih kuća današnjice – Madorasindahouse. Ove srede u klub Kult stiže MUTE OFF Showcase, a svoje DJ umeće predstaviće harizmatični DJ iz Podgorice Branko Vuković koji će se te večeri poigrati sa nijansama minimala, masivnog groova i deep techa, Petar P. talentovani DJ i producent iz Valjeva koji donosi zvuk prožet konstantnom ritmikom sa kombinacijom visokih tonova, perkusija i groovy bass linija, novosadski DJ Veljko čija se muzika bazira na minimalu i Tichitza.

Madorasindahouse Showcase koji predstavlja jedan od vodećih afro house lejblova današnjice stiže u klub Kult ovog petka i donosi duboke house vibracije spojene sa afro bitovima. Zvezda večeri je predstavnik savremene house scene – DJ i producent Le Croque, dok su za domaću podršku zaduženi Goran Starčević i Deaf in Mini.


Najvažnija izdavačka kuća i party brend u Grčkoj, Madorasindahouse, je etiketa koja već deset godina organizuje žurke širom Evrope i Afrike. Poznat je po deep house vibracijama, prožetim afro bitovima i kvalitetnim izdanjima sa poznatim producentima i mladim talentima iz celog sveta.

Le Croque je zvezda u usponu moderne house scene. Kao deo čuvene Madorasindahouse ekipe i vrhunski producent, konstantno je prisutan na top listama sa izdanjima poput „Bow“, „Mujer“ ili „Summer Love“, uz turneje širom Evrope, SAD-a i Afrike.

Nakon niza uspešnih saradnji sa legendarnim imenima poput Rolanda Clarka ili Roberta Owensa, pored nastupa po klubovima kao što su berlinski Watergate, pariski Djoon ili Raspoutin u Rimu i Marakešu, kao i Phonix Klein u Istanbulu, Le Croque je postao nezaobilazan izbor za ljubitelje kvalitetne house muzike.
Subota je rezervisana za muzičku selekciju MENE-a koji donosi zvuk najboljih žurki na Ibici i Nemaxa, rezidenta kluba.

MENE-ova karijera i popularnost su u usponu, a već sada ima rezidenture u tri kluba na Ibici – Pacha Destino, Lio i Eden, dok redovnu podršku dobija od strane najvećih imena svetske scene, Jamie Jones-a, Loco Dice-a, Marca Carole, The Martinez Brothersa, Michael Bibija, Joseph Capriatija. Pokrenuo je i lejbl TOZLA, svoju platformu za tech house, hip-house, hip-hop i techno sa mračnim groove-om. Na dancefloor Kulta donosi svoju jedinstvenu fuziju hip-hopa sa techno i house zvukom, koju mnogi nazivaju hip-house.

Sledeće nedelje na programu su SINS of Kult žurka kada će nastupiti Una Nikolić, Poliformat i Vanja Bursać, zagrebački DOBAR HOUSE koji predvodi jedan od kreatora zagrebačke house scene DJ Tom Bug, a uz njega nastupaju Elena Mikac i Luton i Perfect Pitch Showcase uz Leu Dobričić i Joma Maju

Do kraja meseca zakazana je još jedna KULT:R žurka, Easy Tiger Showcase koji predvodi Marko Nastić sa gostom Mihaelom Simicem i Gardens of Dreams showcase, uz After Affair, Rajota i Luku Čikića.
Poslednje nedelje maja u klub stiže Dvica Showcase, a zatvaranje druge sezone kluba Kult zakazano je za poslednji vikend – 31. maj i 1. jun.

Ograničeni kontingent ulaznica za klub Kult može se nabaviti po povlašćenoj promo ceni putem Resident Advisor platforme.

Klub Kult se nalazi na adresi Čumićevo sokače, ulaz iz Nušićeve (iza starog bioskopa Kosmaj), radno vreme kluba je od 23 do 6, a starosna granica za ulazak u klub je 23 godine.

<<  Jul 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Putopisi, Intervjui..