Zbog velikog interesovanja i rasprodatog koncerta Jarbola najavljenog za 23. mart okviru Kontakt konferencije, showcase-a i festivala, a kao poklon svim gostima naše najvažnije muzičke konferencije i svim Beograđanima koji bend na samostalnom koncertu nisu bili u prilici da vide punih osam godina, Jarboli, Kontakt i produkcijska kuća Odličan Hrčak će prirediti još jedan punokrvni koncert kultnog beogradskog benda: Jarboli i 24. marta 2024. na istom mestu - u Dorćol Platzu. Kada se govori o beogradskim bendovima koji su menjali lice grada i muzičkih tokova, JARBOLI su neizbežni. Povod njihove nove koncertne priče je 25 godina albuma ,,Dobrodošli". Velike muzičke priče zahtevaju velike proslave. Zato Jarboli nastupaju i 23. i 24. marta 2024. u okviru osmog Kontakta.

Kontakt konferencija, showcase i festival održaće se osmi put u Beogradu. #Kontakt24 očekuje nas od 21. do 24. marta 2024. u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija" i promoterske kuće Odličan Hrčak.

#Kontakt24 će ponovo u martu Beograd učiniti centrom susreta profesionalaca iz sfere muzičkog biznisa. Novo izdanje Kontakta obeležiće koncerti, izložbe, tribine, paneli, kreativne radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da dodatno unaprede rad svih sektora koji čine kreativne industrije i industriju zabave.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..