Highwaystar magazine raspisao je konkurs za mlade, odnosno nove bendove/izvođače. Highwaystar će sledeće godine u saradnji sa diskografskom kućom Multimedia Music objaviti digitalnu kompilaciju na kojoj će se naći (simbolično) pet bendova/izvođača koji budu izabrani putem ovog konkursa, a svaki će dobiti prostor za po dve svoje pesme. Jedini uslovi za prijavu na konkurs jesu da bend/izvođač nema objavljen album za neku izdavačku kuću. Dakle, mogu se prijaviti svi bendovi/izvođači bez obzira na starost članova, bez obzira da li pevaju na maternjem, engleskom ili nekom drugom jeziku, i iz svih zemalja bivše Jugoslavije.

Žanrovska ograničenja gotovo da ne postoje, bilo da ste alternativni pop, bilo koji podžanr roka ili metala, pank, fank, ska, rege, bluz, džez... A čak i ako ne spadate u neku od ovih odrednica, a mislite da je vaše delo zanimljivo, prijavite se!

Kako biste se prijavili potrebno je na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. pošaljete dve, autorske i do sada zvanično neobjavljene pesme sa biografijom i fotografijom benda i naznakom PRIJAVA ZA KOMPILACIJU.
Prva pesma mora biti gotova, dok druga može biti i demo (ali u završnoj fazi, ne na samom početku izrade pesme), i u tom slučaju naglasite da je određena pesma demo. Pesme šaljite preko wetransfer linka u wav formatu u sklopu prijavnog mejla.

Nije obavezno, ali potrudite se da pesme ne budu starije od godinu - godinu i po dana.

Konkurs traje do 4. februara, zaključno sa njim, nakon čega će u najbržem mogućem roku biti odgovoreno bendovima koji prođu na konkursu.

Nakon objavljivanja kompilacije ona će biti promovisana po brojnim medijima u Srbiji i regionu, a biće organizovana i promocija u Beogradu.

22. januara će biti peti rođendan Highwaystara koji će se proslaviti kroz pet različitih stvari. Konkurs je prva od tih pet stvari, a da budete u toku sa svime pratite Highwaystar na društvenim mrežama.

Srećno svima!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..