U ponedeljak, 10. jula 2023. u 19:30 u Domu omladine Beograda // Plato Milana Mladenovića - MONDAY BLUES, serijal low-noise bluz koncerata u organizaciji Doma omladine Beograda, prešao je dug put od svog premijernog predstavljanja publici u maju 2017. godine. Tokom desetina nastupa u centralnom holu i na Zidiću DOB-a, nastupili su brojni domaći bluz izvođači. Ovog ponedeljka publici će se predstaviti multiinstrumentalista Nikola Inić INKE. Inke na svojevrstan način, uz Looper, gitaru, trubu i vokal izvodi poznate numere iz raznih žanrova poput bluza, regea, soula, popa...

Bio je dugogodišnji član sastava Blue Family, na čelu sa Milanom Jarakovićem, a 2013. godine započeo je muzičko putešestvije kao solo izvođač, koristeći Looper uz pomoć kojeg do izražaja dolaze njegove muzičke ideje i maštovitost u interpretaciji. Pored solo nastupa, već nekoliko godina aktivan je i kao član benda Jackie Brown.

Pozivamo sve ljubitelje muzike na ugodno druženje ponedeljkom uveče – dođite u Dom omladine i postanite deo ovog unikatnog MONDAY BLUES iskustva!

www.domomladine.org

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..