Pripremite se za proslavu Dana Svetog Patrika u stilu, jer će poznati beogradski “Irci” Irish Stew of Sindidun doneti svoj jedinstveni zvuk u Novi Sad i Beograd. Bend će održati dva koncerta u dve uzastopne večeri, uz tradicionalno nezaboravno muzičko iskustvo za sve verne fanove i ljubitelje irske muzike u Srbiji. Prvi koncert u će biti održan u Novom Sadu, u petak 17. marta u 21h u Domu kulture, a naredni koncert u Beogradu, u subotu 18. marta u 20h u Božidarcu.

Irish Stew of Sindidun karakteriše dinamičan muzički pristup koji spaja irsku folk muziku sa modernim rok elementima. Koristeći instrumente poput frule, violine i bendža, bend stvara autentičan zvuk, redak na ovim prostorima. Nastupi su poznati po nesvakidašnjoj razmeni energije između benda i publike dok muzika kombinuje poetske tekstove sa živahnim ritmom, pričajući priče o ljubavi, životu i optimizmu... Budite sigurni da ni ovi koncerti za Dan Svetog Patrika neće biti mnogo drugačiji, jer bend obećava najmanje 2 sata muzike uz niz pesama sa sva 4 studijska albuma!

Ovog puta, Irish Stew će imati i specijalne goste - bend Scordisci, koji će predstaviti svoju viziju irskog punk rok zvuka. Energija njihovog nastupa garantuje da će publika biti na nogama uz njihove autorske pesme kao i hitove dobro poznatih bendova poput Flogging Molly, Dropkick Muthpys, Rumjacks, i ostalih.

„Ne možemo da dočekamo da se ponovo vidimo sa dragim ljudima u Novom Sadu i Beogradu", rekao je Bojan Petrović, frontmen Irish Stew of Sindidun: „Dan Svetog Patrika je vreme za slavlje, a mi se osećamo privilegovanim što imamo priliku da i ove godine to podelimo sa publikom. Takođe se radujemo što će nam se pridružiti i naši prijateji Scordisci, jer znamo da će njihova muzika prilično zagrejati i razdrmati sve prisutne".

Pored koncerata, Irish Stew su pripremali i novi singl čiji izlazak najavljuju za 1. mart, kada će se pojaviti na svim digitalnim platformama.

„Prošle godine smo odsvirali nešto manje koncerata nego inače, ali imali smo inspiraciju i prijao nam je rad na novim pesmama i idejama u studiju. Jedva čekamo 1. mart da čujemo utiske. Odsviraćemo novi singl naravno i uživo na narednim koncertima. Spremite se i vidimo se na bini!”

Ulaznice za novosadski koncert 17. marta su dostupne preko mreže Gigstix po ceni od 600 RSD, a na dan koncerta iznosiće 800 RSD.

Ulaznice za beogradski koncert 18. marta u pretprodaji su po ceni od 700 RSD i mogu se nabaviti u kafeu Božidarac i klubu Polet (Cetinjska 15). Cena na ulazu na dan koncerta iznosiće 900 RSD.

Ne propustite priliku da budete deo ove 2 večeri pune pozitivnog raspoloženja i dobre muzike. Vidimo se!

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..