Dva benda iz Lazarevca, Rulja Inc i Grupa Tilt nastupiće 24.marta od 21 sat u kultnom zemunskom klubu Fest. Bend Rulja Inc. je nastao u Lazarevcu, 2018. godine. Oni su rokenrol bend, nastao pod uticajem kultnih bendova sa ovih prostora, kao i uzora van granica naše zemlje, i od samog početka bili su okrenuti isključivo autorskom radu. Trenutnu postavu čine četiri člana: Ivan Simić (vokal, gitara), Marko Milutinović (gitara), Vuk Stojanović (bas) i Dejan Anočić (bubanj). Nedavno su objavili svoj prvi album „Ništa Skriveno“ za diskografsku kuću Multimedia Music. Muziku na albumu potpisuju svi članovi benda, dok je za tekstove zadužen frontmen Ivan Simić.

Za pesmu „Znam“ urađen je i video spot, za čije snimanje i kompletne produkcijske poslove je bio zadužen Milan Savić Dexter.
 
Grupu TILT čine 3 člana, oni su rock n roll cover bend sa nekoliko autorskih pesama. Bend postoji od 2017. godine. Neguju čist punk- rock zvuk po uzoru na njujoršku punk rock scenu sedamdesetih i osamdesetih, a pored pesama iz toh perioda, na repertoaru imaju dosta pesama sa domaće scene sličnog senzibiliteta. Od nih možete očekivati beskompromisnu rock n roll svirku sve vreme.
 
Ulaz je 300 dinara.
 

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..