Poznati irski rok bend nastupa prvi put u Srbiji u okviru desetog Beogradskog irskog festivala, 18.03. u BitefArtCafe-u. The Hothouse Flowers su jedan od najpoznatijih irskih bendova, čuveni po vrhunskim živim nastupima. Pridružite se Liamu, Fiahni  i Piteru na retkom i jedinstvenom nastupu koji će se održati  18.marta u okviru #BIF2022! Posle nastupa u uvodnoj  sceni popularne tv-serije “Grand Tour” na Amazon Prime kanalu, the Flowers su se popeli na prvo mesto iTunes liste sa hitom “I Can See Clearly Now”. Nakon prvog albuma "People", koji je bio najsupešniji debitantski album u irskoj muzičkoj istoriji, postali su jedan od najperspektivnijih irskih bendova.

Bend je nastao 1985. u Dablinu, kao grupa uličnih izvođača, a u svom stvaranju kombinuje tradicionalnu irsku muziku, sa uticajima soula, gospela i roka. Pevač Liam O Maonlai, gitarista Fiachna O Braonain i basista Peter O’Toole su svojom sjajnom mešavinom rocka, irske tradicionalne muzike i soula privukli pažnju čuvenog Bona Voxa iz U2, koji im je odmah ponudio ugovor sa svojom diskografskom kućom.

Do sada su izdali trinaest albuma, a najviše su ih proslavile numere "Don’t Go", "Give It Up" i "I Can See Clearly Now":

Podsetimo – harizmatični Irci trebalo je da nastupe u Bitefartcafeu u martu 2020-e kada su rasprodali koncert. Nažalost, u Srbiji je zbog korone bilo uvedeno vanredno stanje sa policijskim časom i nastup je morao da bude otkazan.

Prodaja ulaznica putem prodajnog servisa tickets.rs na prodajnim mestima i online. Ulaznice su za stajanje. Nakon kupovine ulaznice možete rezervisati mesta u klubu: 063.594.294 & 063.594.054. Broj mesta za stolovima je ograničen.

Molimo vas da dođete na vreme zbog gužve koja se stvara tokom provere covid propusnica, kako biste ušli pre početka koncerta.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..