Popularne Novosađanke su nedavno ušle u studio i pesmama s kojima već deset godina živimo, dale novi smisao i novu muzičku energiju koja će još dugo trajati. Nakon deset godina od objave svog prvog albuma, pod nazivom „Naš prvi album sa putovanja", The Frajle su posegnule u svoje blago i odabrale muzičke dragulje kojima su dale novi sjaj. Popularne Novosađanke nedavno su ušle u studio i u jednom dahu, uživo s bendom, otpevale petnaest pesama i snimile svoj novi album pod nazivom „Pozdrav iz Novog Sada".The Frajle nastupaju u Beogradu, Kombank dvorani 15. i 16. januara od 20h

Svi oni koji vole The Frajle, a jako ih je mnogo, zasigurno će se oduševiti vokalnim bravurama Nevene, Nataše i Jelene i novom muzičkom energijom kojom zrače „Ljubav na dar", „Meni trebaš ti", „Noćas si moje vino", „Ko se to meni zaljubio", „Kreni za mnom", „Ma daj lutko", „Ich liebe dich", „Fina", „Nevolja", „Sve ja to znam", „Kad s ljubimo", „Mrvice moja", „Menjam dane" i „Štiklice".  Uz te standarde The Frajle su kao bonus snimile i makedonsku tradicionalnu pesmu  „Jovano Jovanke", koju je publika fantastično prihvatila na koncertnim nastupima.

Album „Pozdrav iz Novoga Sada", nije jedini novitet koji The Frajle pripremaju za svoje fanove u 2022. godini. One trenutno rade na svom novom studijskom albumu, s kojeg je nedavno objavljen singl „Tamburaši", a koji će objaviti u prvoj polovini ove godine. Što se koncertnih nastupa tiče, The Frajle nastupaju u Beogradu, Kombank dvorani 15 i 16 januara od 20h.

Foto: Studio VAV video produkcija

<<  Maj 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
     

Putopisi, Intervjui..