U subotu, 09. oktobra 2021. u 20:00 // Dom omladine Beograda, sala Amerikana - Posle duže koncertne pauze Stray Dogg se vraća na binu! Koncertom u sali Amerikana u DOB, jedan od naših najpriznatijih bendova, obeležiće velikih 10 godina postojanja – 2011. su izdali svoj album prvenac “Almost“, ali i imali svoj prvi koncert upravo u istoj ovoj sali, rasprodatoj Amerikani zajedno sa bendom Bitipatibi. Bend je za ovih 10 godina izdao 4 albuma, ostvario saradnje sa priznatim svetskim imenima poput Devendre Banharta i Lise Hannigan, proputovali su Evropu na preko desetak turneja i prikupili široku publiku, što ih čini jednim od naših najslušanijih bendova na svetskom nivou.

Sa poslednjim albumom iz 2018. “Look At The Moon” nominovani su i za najbolji album u Evropi od strane nezavisnih izdavača za nagradu IMPALA.

“Za mene je bilo najvažnije da se vratimo u Dom omladine odakle smo i krenuli, i nakon ovog teškog perioda koncertne apstinencije nekako krunišemo ovu zaista lepu karijeru velikim koncertom u Amerikani, gde se nadam da će doći svi ljudi koji su i rasli uz nas i podržavali nas kroz ove godine. Uvek smo imali jako finu publiku, i time se ponosim”, izjavio je Dukat Strajnić frontmen benda Stray Dogg.

Ulaznice su u prodaji na Blagajni DOB i preko Tickets.rs, po ceni od 800 dinara.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..