Ponedeljak, 16. novembar 2020. u 20:00, Dom omladine Beograda//Centralni hol - MONDAY BLUES, serijal low-noise bluz koncerata u organizaciji Doma omladine Beograda, prešao je dug put od svog premijernog predstavljanja publici u maju 2017. godine. Tokom desetina nastupa u centralnom holu i na Zidiću DOB-a, nastupili su brojni domaći bluz izvođači. Ovog ponedeljka  u Centralnom holu DOB nastupiće sastav The Gamblers. The Gamblers je bluz bend sa sedištem u Sremskoj Mitrovici koji izvodi moderne interpretacije roots, soul i rock’n’roll muzike koja se bazira na tradiciji izvornog bluza, kao i modernog jump i electric bluza…

Kombinujući razne stilove, The Gamblers uspešno dodiruju svaki aspekt klasične američke muzike, ali sa svežinom koja je uzbuđuje i pomera.

Petočlani bend nastupio je na brojnim prestižnim muzičkim festivalima i događajima u Srbiji i bivšim jugoslovenskim republikama i Evropi, a takođe i kao predgrupa neprevaziđenog Johnnija Wintera u Domu omladine Beograda kao i ‘headlineri’ na UMAGO BLUES-u (zajedno sa Laurence Jonesom i Ian Siegalom).
Nastupaju i kao blues duo (Marin i Stanley) u specijalnim prilikama, kao što će biti predstojeći nastup u Domu omladine.

Članovi: Marin Balenović (vokal, gitara), Aleksandar Stanulović Stanley (gitara, prateći vokal), Željko Bacalo (bas), Goran Nedić (saksofon), Rade Krivokuća (bubanj).

Pozivamo sve ljubitelje muzike na ugodno druženje ponedeljkom uveče – dođite u Dom omladine i postanite deo ovog unikatnog MONDAY BLUES iskustva!

Dom omladine Beograda sprovodi sve mere propisane od strane nadležnih organa, u cilju suzbijanja cirkulacije koronavirusa. Nošenje zaštitne maske je obavezno na programima DOB, u prostoru postoje dezo-barijere i sredstva za dezinfekciju ruku, vodi se računa o fizičkoj distanci i maksimalnom broju posetilaca u skladu sa propisima. Molimo publiku da bude odgovorna prema sebi i drugima, te da se pridržava propisanih mera.

<<  April 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
  

Putopisi, Intervjui..