Le Studio ove sedmice ugošćava ljubitelje muzičke umetnosti na dobro poznatoj adresi Poenkareova 26. Ovoga petka 13.03.2020. se od 21h u Le Studio teatru sluša i svira jazz.  Le Studio jazz jam session postoji radi zbližavanja i međusobnog upoznavanja mladih jazz muzičara u Beogradu i šire kao i uspostavljanja jednog drugačijeg kvalitetnog jazz programa u kojem će publika moći redovno da uživa svake srede, a ponekad i petkom. Le Studio host quintet 1 ili 2, koji okupljaju studente Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu, pretežno sa jazz odseka, otvara događaj u 21h sa setom od sat vremena u sklopu kog se sviraju poznati i manje poznati jazz standardi. Od 22h kreće jam. 

Cena ulaznice za publiku iznosi 300 rsd, a studenti uz index/knjižicu ostvaruju popust i cena karte iznosi 150 rsd. Sav prihod od ulaznica ide muzičarima.

U subotu 14.03.2020. na adresi Ponekareova 26 nastupa bend Fish in oil od 21h.

Grupa "Fish in oil" izvodi eklektičnu autorsku instrumentalnu muziku koja koketira sa različitim muzičkim stilovima, surfom, filmskom muzikom, bluesom, free jazzom, punkom, slobodnom improvizacijom, rock'n'rollom... Grupa u različitim postavama postoji od 1993. dok je trenutna postava Veljko Nikolić - Papa Nik – perkusije, Tom Fedja Franklin – bubanj, Branislav Radojković - kontrabas, bas gitara, Bratislav Radovanović – gitara, Dusan Petrović – saksofon.

Cena karte je 350 din za unapred rezervisane karte dok je 400 din na ulazu, bez rezervacije.

<<  Januar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..