Pesma “Upside Down” predstavljena je na nedavno objavljenom prvom best-of albumu “Black Gold” - Birminghamska rock petorka započela je prošli četvrtak veliku europsku “Greatest Hits” turneju spektakularnim koncertom u Parizu, a sve fanove koji nestrpljivo iščekuju njihov dolazak u zagrebačku sportsku dvoranu Dom sportova ove subote, 8. februara, počastili su danas predstavljanjem novog videospota. Video za novu pesmu "Upside Down", koja je predstavljena na nedavno objavljenom prvom best-of albumu "Black Gold", režirao je Rahi Rezvani.

Dinamičnom igrom svjetla i sjene, Rizvani je dodatno naglasio mračnu atmosferu pjesme i “mentalnu klaustrofobiju” koja se odražava u njenim stihovima.

Velika europska turneja koja broji više od 27 nastupa vodi ih na pozornice kultnih europskih dvorana i arena, a nastupi u Glasgowu, Manchesteru, Antwerpenu i Dublinu već su mjesecima prije turneje unaprijed rasprodani. Gostovanje u zagrebačkom Domu sportova bez sumnje je najveće strano gostovanje u Zagrebu koje će obilježiti februar 2020. te je ujedno najveće samostalno gostovanje Editorsa u Hrvatskoj nakon što je sastav svoju popularnost dokazao više puta rasprodanim klupskim i festivalskim nastupa. Kao predgrupa nastupit će belgijski dark new wave bend Whispering Sons.

Grupa, koja se tijekom 15 godina impresivne karijere jako posvetila fanovima iz Hrvatske, spada u red rijetkih izvođača koji se kod nas iz koncerta u koncert sele u sve veće prostore. S biografijom ispunjenom globalnim hitovima i fantastično primljenim albumima, došao je pravi tren da se istaknu sva najvažnija autorska dostignuća benda. Aktualni album "Black Gold" koji prati turneju “Greatest Hits” objedinjuje najveće hitove Editorsa i ujedno je retrospektiva dosadašnje uspješne karijere benda s 13 pjesama objavljenih na njihovih šest studijskih albuma, kao i tri potpuno nove pjesme. Uz rock himne "Munich", "Smokers Outside The Hospital Doors", "Papillon", "Ocean of Night", "Sugar", "Hallelujah (So Low)", "A Ton Of Love", "An End Has A Start", tu su i nove stvari, himna ljetnih festivala "Frankenstein" i naslovni singl "Black Gold" te upravo predstavljeni "Upside Down".

Album je uz standardno izdanje dostupan i kao dvostruko deluxe CD izdanje na kojem se našlo i osam akustičnih uradaka pod naslovom "Distance: The Acoustic Recordings", a možete ga pronaći u Dancing Bear dućanima, na www.dancingbear.hr i u svim bolje opremljenim prodavaonicama ploča.

Ulaznice su u prodaji po 190 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta ulaznice će iznositi 220 kn. Pronađite ih u Dancing Bear shopu (Gundulićeva 7) te svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

<<  Septembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
    

Putopisi, Intervjui..