Ukrajinski power rock trio SINOPTIK prvi put nastupa u Beogradu 22. januara u klubu Garaža. Kao podrška ovom sjajnom ukrajinskom bendu nastupiće beogradski bendovi  Loud i Disaster.  Bend SINOPTIK osvojio je titulu „Najboljeg svetskog rok benda“ u Berlinu (Global Battle of the Bands) i jedini je nezavisni ukrajinski bend koji je svirao pred 80 hiljada ljudi na Olimpijskom stadionu u Kijevu.  Marilyn Manson, Uriah Heep, Within Temptation ... samo su neki od rock „džinova“ koji su u bendu Sinoptik prepoznali kvalitet i pozvali ih da sa njima dele binu.

U septembru 2019.godine izbacili su svoj novi EP "From Nothing to Forever" koji na ovoj turneji promovišu. (http://bit.ly/sinoptikEP)
 
Kao podrška Sinoptiku 22. januara u Garaži nastupiće bendovi LouD i Disaster.

LOUD je stoner metal/sludge/blues bend iz Beograda. U aprilu 2016. godine bend LouD je reosnovan sa novim beskompromisnijim imidžom i podmlađenom postavom. Postavu benda sada čine  Đorđe Feštin, Luka Radovanović, Stefan Aćimović, Bane Dimitrijević, Dejan Filipović i Luka Pavlović a ova ekipa trenutno radi na albumu prvencu pod imenom Casus Belli.


DISASTER  je rokenrol bend nastao 2016. godine, kada je Kostur (gitara i vokal) rešio da svu svoju frustraciju usadi u šest žica i potom je kroz rifove zabode publici u glavu! Bendu se priključuje najjači član, Milan, snimaju demo ,,Age of evil'', klasično treš metal rokanje da bi pronašli ritam sekciju benda. Disaster u februaru 2019. snima i samostalno izdaje svoje prvo EP izdanje nazvano "TREND IS DEAD".
 
ULAZ: 500 RSD

<<  Januar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..