Le Studio teatar u saradnji sa studentima Fakulteta muzičke umetnosti u sredu 20.11.2019. organizuje događaj posvećen ljubiteljima jazz muzike. Ideja ovog okupljanja je zbližavanje i međusobno upoznavanje mladih muzičara iz Beograda i šire. Srede su u Le Studiju namenjene za Jazz jam session, jedan kvalitetan i drugačiji muzički program u kojem će publika moći redovno da uživa. Le Studio host quintet 1ili 2, kojeg preteženo čine studenti sa jazz odseka FMU-a, otvara događaj u 21h sa setom od sat vremena u sklopu kog će izvoditi izabrane numere.

Svako ko voli ovaj tip muzike pozvan je da uživa u njoj, ali i da svira sa nama, jer od 22h se nastavlja jam!

Muzičari koji su zainteresovani da podele sa nama svoj entuzijazam i ljubav prema jazz-u slobodni su da se prijave na Facebook grupu „Le Studio Jazz jam session project“ gde će dobiti sve potrebne infromacije o pravilima igre. Ukoliko ste ljubitelj jazz-a i volite da stvarate muziku u jam konceptu, potrebno je samo da ponesete dobru energiju i dođete!

Cena ulaznice za publiku iznosi 300 rsd, a ukoliko ste student uz index/knjižicu ostvarujete popust i cena karte iznosi 150 rsd. Muzičarima ide sav prihod od ulaznica. Ulaz ne plaćaju muzičari koji su se prijavili i učestvuju u Jazz jam session-u.

Pozivamo vas da se u subotu veče 23.11.2019. od 20h smejete sa nama uz urnebesnu komediju „Raspareni par“.

Predstava „Raspareni par“ se bavi (ne)običnim muškim prijateljstvima. Njen humor je jednostavan, ljudski, razumljiv, svima blizak i pokazuje vam da se ispod svih stereotipnih grubosti muških drugarstava kriju osećajnost i veoma iskrena privrženost. Naš prijateljski savet je da rezervišete svoje karte na vreme i pridružite nam se u subotu veče.

Vaš Le Studio

<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     
      

Putopisi, Intervjui..