Svoj album ,,Tužna kocka" na omotu su predstavili kao nasmejanu piramidu. Njihov upravo objavljeni album oslikava čoveka koji trči... u mestu... "Standing Runningman". M.O.R.T. je bend čiji su potezi uvek neočekivani, ali nikad iznenadni. Svu energiju štede dok ne izađu na binu. A na njoj se onda desi ekplozija: buka koju proizvode pretvara se u otrežnjujući zvuk! Nije retko da na sceni ostanu doslovno i goli i bosi - publici se predaju celi! M.O.R.T. je bend koji mora da se doživi uživo!

A tri je prilike za to:

8. novembar - Gerila Bar, Novi Sad
9. novembar - Elektropionir, Beograd
10. novembar - BukaPodRumom, Ruma

,,Očekujte energetski proboj, muzičko nevreme praćeno grmljavinom, dislociranje glasova, povremenu vrtoglavicu i seks", tako momci iz grupe M.O.R.T. opisuju svoj novi album, "Standing Runningman", koji je upravo objavljen, a tako će biti i u Gerila Baru u Novom Sadu 8. novembra, u beogradskom Elektropioniru 9. novembra i u Rumi, u klubu Buka PodRumom 10. novembra kada ga i uživo budu promovisali u kombinaciji sa teškom artiljerijom numera sa prethodna tri izdanja.

Pre nego što doputuju iz Sinja u Srbiju, M.O.R.T. će predstaviti i novi spot za pesmu "We Are Born" sa pomenutog albuma "Standing Runningman". Novim video radom veličaju nonšalantnost, spontanost života i plesa - ples života. Premijera novog video singla najavljena je za 6. novembar.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..