Surreal feat. Grooveheadz u Trap Vs. Jazz kombinaciji koja će vas 25. oktobra u Garaži potpuno oduševiti! Surreal / Filip Arsenijević je rođen 1990. godine u Beogradu, od oca Vladimira Arsenijevića, najmlađeg dobitnika Ninove nagrade. Muzikom je počeo da se bavi 2010. godine, kada je počeo da repuje pod imenom Surova realnost. Ubrzo nakon toga je otputovao u Ameriku, gde je živeo tri godine, pa je tamo promenio svoje umetničko ime u Surreal. Svoj prvi mikstejp objavio je nakon povratka u Srbiju, 2013. godine. Mikstejp nosi naziv Sextape i na njemu se nalazi osam pesama. Iako prvi mikstejp nije prošao zapaženo, Surreal je nakon toga izdao još jedan mikstejp, Drugs.

Bez većeg uspeha u muzičkom svetu, Filip je otputovao za Španiju. Iz Španije se vratio avgusta 2017. godine, kada je nastavio da se bavi muzikom. Širu popularnost stekao je pesmom Ja sam u gasu koju je objavio marta 2018. godine, a pesma predstavlja duet sa Foksom.[4] Iste godine objavio je i svoj prvi studijski album pod nazivom Sam u kući za produkcijsku kuću Basiviti. Takođe, 13. oktobra 2018. godine je zajedno sa reperom Milijem objavio EP Malo jači gas.

Grooveheadz je novooformljeni sastav muzičara dobro poznatih beogradskoj jazz sceni, koji u ovom spoju donose potpuno novi zvuk postignut sintezom gruva, jazza, soula, elektronske muzike, kombinujući svoje muzičko znanje stečeno proučavanjem jazza i moderne muzike sa prednostima savremene tehnologije i širokog spektra boja zvuka elektronike. Oni su: Stevan Milijanović – klavijature (EJO-ethno jazz orkestra, Ikigai, Igor Vince and his drum, brass and keys, Oktatonik…), Stefan Stehlik – gitara (MaraQYa), David Gegić – bas (Ikigai, MING…) i Aleksa Milijanović – bubnjevi (EJO, MING, Ikigai…).

Jedan od najpoznatijih trepera na domaćoj sceni i ova odlična jazz ekipa zajedno izvode program koji će vas potpuno oduševiti! Vidimo se 25.oktobra u klubu Garaža!

Ulaznice su u pretprodaji u Felix Shop-u (TC Sremska) i Studio Plug concept store- u (Čumićevo sokače/ Lokal br. 28) po ceni od 500 RSD. Na ulazu će cena ulaznice biti 600 RSD.

 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..