Poslednji dani oktobra uz zvuke argentinskog progresiv hausa, Cherry on Top i tradicionalni Creepy Dance za noć veštica. Nakon fantastičnog vikenda otvaranja, u renoviranom enterijeru kluba DOT, kada je publika imala priliku da se na prepunom podijumu za igru, zabavlja uz muzički izbor naše mlade di-džej zvezde – Iliju Đokovića, kao i predstavnike Cherry on Top popularnog party serijala, klub DOT nastavlja u istom ritmu. Prvo strano gostovanje u ovoj sezoni zakazano je za petak 25. oktobar, kada nam na DREAMERS žurku stiže predstavnik argentinskog progresiv haus zvuka - Fernando Ferreyra.

U pitanju je proslava desetogodišnjice Fernandove radijske emisije, kao i njegovog party koncepta. Te večeri, domaću podršku pružiće mu Migazz, predstavnik naše progresiv scene.

Ograničen broj ulaznica za DREAMERS žurku je u prodaji po specijalnoj ceni od 500 dinara, putem Cooltix platforme.

Fernandov stil je oldschool progresive haus, koji je za njega karakterističan i kada je reč o izboru muzike, ali i o numerama koje producira. Njegov zvuk je veoma specifičan, a di-džej setovi su mu prepuni melodija i tonova koji pružaju maksimalno uživanje – muzika koja pokreće telo, a istovremeno je odmor za dušu. On je muzičar koji stvara pod uticajem Jean Michael Jarr-a, Vangelis-a, Hans-a Zimmer-a...

Nakon što je oduševio argentinsku publiku i nastupao širom rodne zemlje, postao je miljenik i internacionalnih klabera. Svest o Fernandovoj muzici doseže daleko van granica Južne Amerike, čak do Evrope, gde je nastupao u Amsterdamu na ADE, širom Mađarske, u Bukureštu, Subotici i Beogradu.

Fernando vodi radijsku emisiju na friskyRadio pod nazivom Dreamers, koja je jedna od najslušanijih emisija čitave radio stanice. Takođe, sarađuje sa mnogim izdavačkim kućama poput: Soundteller, Massive Harmony Records, Classound Recordings, Frisky Records, Balkan Connection South America, Mistique, Lowbit Records.

Subota 26. oktobar donosi dobre stare hitove r’n’b i hip hop zvuka ali i najsvežije numere ovog žanra, uveliko prepoznatljive na Cherry On Top žurkama. Svojim istančanim ukusom i ovog vikenda, muziku biraju DJ Ike i Lea Davogić, sada već dobro poznata lica ovog popularnog serijala, koji će vas svojom muzičkom selekcijom navesti da se njišete uz nezaboravne hitove ovog muzičkog opusa.

Ovogodišnju Noć veštica obeležićemo u četvrtak 31.oktobra, uz tradicionalni Creepy Dance serijal, uz obavezne Halloween maske, kao i nezaobilazni trostruki b2b set i sjajnu muziku Maje Jome, Marka Vukovića i Bokee-ja.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..