Beogradski streetpunk/oi! bend Žuta Minuta obeležiće 19. oktobra 2019. deset godina svog postojanja koncertom u srcu grada, u klubu Elektropionir. Za ovih 10 godina  iza benda je ostalo mnogo popijenih piva, polomljenijh palica i popucalih žica, te tone prolivenog znoja tokom kojih se borio protiv svega lošeg u ovom društvu! Na repertoaru će se naći presek pesama sa sva tri albuma i po koja nova stvar.  Grupa će nastupiti u novoj postavi sa kojom će se potruditi  da kao i ranije razmeni pozitivnu energiju sa publikom koja je uvek sjajna na njihovim koncertima!

Na svirci povodom jubileja podršku će im pružiti grupe El Pre3idente i Gavrilo Princip. Prvi bend je relativno skoro formiran u Mladenovcu. Odlikuje ih žestoki hardcore zvuk sa sa uplivima metala i sjajnim rep deonicama. Reč je o odličnim muzičarima, a njihov frontmen je umalo postao predsednik države. Gavrilo Princip je verovatno već svima dobro poznat smederevski punk sastav koji od ove godine takođe nastupa u novoj postavi.

Cena karte će u pretprodaji biti 300 (uskoro više informacija o tome), a na ulazu na dan koncerta 400 dinara. Vrata kluba se otvaraju tačno u 20h, tako da nema kašnjenja!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..