Teatar Le Studio vas poziva da otvorimo muzički program ovog vikenda, 27. i 28. septembra u Poenkareovoj 26. Petak 27.09. 2019. u teatru Le Studio je rezervisan za mlad, svež i inovativan muzički zvuk. KRAVA22 je nova izdavačka kuća koja sa ponosom predstavlja bend Entropija i njihov album prvenac koji je ujedno i Kravin prvenac u svetu izdavaštva. Album „Mi“ grupe Entropija, postaće digitalno dostupan 1. oktobra. Do tada spreman je spot za singl “Rokenrol” čija se promocija očekuje 27.09.2019. u Le Studiju.

Specijalni gosti su i bend „Sv.Pseta“ čija se muzika bazira na instrumentalnoj osnovi gitare i bunjeva. Izgled i pogled ovih momaka nedvosmisleno ukazuje na mladost, a muzičko-umetničke tendencije, koje će imati priliku da pokažu na sceni  Le Studio teatra, su obećavajuće.
 
Ulaz na concert je 300 rsd.

U subotu 28.09.2019. održava se drugi Jam Session ove sezone sa početkom od 21h. Svi oni koji vole da slušaju i učestvuju u stvaranju muzike su pozvani da podele svoje muzičko iskustvo u opuštenoj atmosferi teatra Le Studio. Ulaz je, kao i uvek, besplatan.






<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..