Ovog petka, 21. juna posetioce Barutane očekuje rep i ar-en-bi spektakl uz di-džej kolektiv Vatra, koji čine byp_, 50Grass, Fake Casual i Inspektor, koji će zapaliti binu uz specijalne goste: Ognjena, Brzo Trči Ljanmi-ja i Tommy-ja Gang-a. Dan kasnije, u subotu 22. juna, nastupiće brazilska tehno diva ANNA, u okviru promo žurke banjalučkog Fresh Wave Festivala, zajedno sa rezidentima ovog festivala, Nebs Jack-om i Joma Majom, a domaću podršku će im pružiti Roxa. Zahvaljujući odličnom izdanju „Odd Concept“, koje je 2016. godine bilo nezaobilazno u setovima velikana kao što su Solomun, Carl Cox i Joseph Capriati, ANNA-ina karijera je doslovno eksplodirala i ona je postala prepoznatljivo ime svetske elektronske muzičke scene.

Njen najnoviji singl koji je izdala za Kompakt nosi naziv „Hidden Beauties“ i apsolutni je hit plesnih podijuma. ANNA stiže na beogradski Fresh Wave Promo party nakon potvrđenog nastupa na sjajnom nemačkom Docklands Outdoor festivalu na kojem će di-džej pult deliti sa Adriatique, Amelie Lens, Maceo Plex-om i ne treba sumnjati da će publici u Barutani ponuditi, nabijeno energijom, veče za pamćenje.

Ulaznice za Vatra žurku mogu se kupiti na vratima Barutane po ceni od 500 dinara, dok se karte za Fresh Wave promo party se nalaze u prodaji po promotivnoj ceni od 700 dinara za parter, i 1200 dinara za VIP putem prodajnih mreža Gigs Tix.






<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..