Šesto izdanje novosadskog Pozitivnog koncerta biće održano 1. decembra 2017. u Shamrock baru (Mite Ružića 5), a nastupaće Neprijatelj prelazi zeku (Novi Sad) i Ki (Kumanovo, Makedonija). Program će početi u 21h, a ulaz će biti besplatan. Muzika nas spaja i okuplja, tako da će se iskoristiti vreme provedeno sa posetiocima u Shamrock baru da se informišu, edukuju i uz razgovar o HIV-u i AIDS-u ukoliko ih zanima da saznaju više. Nakon toga svi zajedno uživati u svirkama dva odlična benda.

Shamrock bar je mnogima omiljeno mesto u Novom Sadu i ujedno sabirni centar ljubitelja rok muzike. Nalazi se u Ulici Mite Ružica 5.

Organizatori su još izjavili da svake godine imaju veliki izazov da udovolje publici izborom bendova te je to razlog što slušamo bendove koji se žanrovski razlikuju. U Shamrock baru 1. decembra pomešaće se elektro pop i punk rock te nema sumnje da će biti zadovoljeni ukusi ljubitelja dobrog zvuka.

Pozitivan koncert u Novom Sadu održava se od 2012. godine u organizaciji Udruženja Prevent, a uz finansijsku podršku Gradske uprave za zdravstvo Grada Novog Sada. Koncert se održava u sklopu kampanje obeležavanja Svetskog dana borbe protiv AIDS-a, a pored muzičkog događaja biće upotpunjen pratećim sadržajem i obezbeđivanjem novogodišnjih paketića za decu koja žive sa HIV-om od strane društveno-odgovornih kompanija.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..