Ispratićemo REPETITOR na evropsku turneju iz Beograda! Na put u Amsterdam, Roterdam, Hamburg, Minhen, Beč, Berlin i još desetak gradova, kreću iz Božidarca, 8. aprila! Uživo će pred domaćom publikom promovisati aktuelni album ,,Gde ćeš". Izdanje na kojem se nalazi osam pesama objavljeno je u nekoliko formata: kao CD i LP, a dostupno je i za besplatan download (uz mogućnost plaćanja) na Bandcamp profilu grupe repetitor.bandcamp.com

Aktuelni singl Repetitora ,,Suženi snovi” bio je uvršten čak i u program cenjenog BBC Radja 6! Dosadašnje kritike govore da su i njihove nove pesme i koncerti nešto što pored nas nikako ne bi smelo da prođe: 

,,Ono što je Repetitor pružio ovdje spada u sam vrh rock glazbe proteklih tko zna koliko godina.” (Siniša Miklaužić, Muzika.hr)

,,Beograđani su napravili još jedno remek djelo koje će ostaviti dubok trag u regionalnoj glazbi.” (Tin Đudajek, Ziher.hr)

Neizbrisiv trag u regionalnom muzičkom stvaralaštvu ostavlja i grupa STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ koja će, zajedno sa Repetitorom u subotu, 8. aprila, izazvati detonaciju sirovog rokenrola. Dokazaće da ,,Haos radi"!

Za nastuop dva trenutno najenergičnija benda u regionu Publiku Božidarca zagrejaće DOGS IN KAVALA.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su u Felix Shopu
(TC Semska, I sprat). Ako ih bude ostalo, na ulazu u Božidarac koštaće 800 dinara.

foto-D.Rajic

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..