U petak 03.03. // Elektropionir - Pankburaška banda Zbogom Brus Li je ponovo sa vama, Pa kaže: ,,Petak - treći / treći - nema kraja našoj sreći!". Zbogom Brus Li su utemeljivači prepoznatljivog pankburaškog zvuka. Počeli su da sviraju u Novom Sadu, davne 1992. kao melodični post punk sastav. Vremenom su se razvili u majstore štimunga koji vešto kombinuju Punk'n'Roll ritmove sa tradicionalnim notama tamburaške ravnice.

Za dvadeset i pet godina postojanja su često stizali da sviraju u republikama i pokrajinama stare Juge (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Makedonija) kao i u drugim susednim zemljama (Mađarska, Nemačka, Italija, Poljska, Rumunija, Austrija). Gotovo svaki veliki festival u regionu je imao priliku da ih barem jedanput ugosti. Bogata diskografija i bibliografija svedoče o poletu i elanu koji Zbogom Brus Li sa sobom donose. U narednom periodu spremaju nova izdavačka iznenađenja, kao i dalje obilaske dragog im komšiluka.

Zajedno ćemo proslaviti četvrt veka postojanja uz:

* Celovečernji koncert.
* Trejler za dokumentarni film o bendu, autora Miroslava Jovića.
* Promociju CD reizdanja prvog albuma ,,Penk Punk Pink Pank Ponk".
* Prikaz fotomonografije ,,Zabranjenima ulaz besposlen".

Muziku će to veče puštati dobro znani DJ Jovandeka, frontmen benda Psi.

CD ,,Penk Punk Pink Pank Ponk" i knjigu ,,Zabranjenima ulaz besposlen" ćete moći da kupite na koncertu po ceni od 600/1200 dinara.

Ufur: 300 dinara

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..