Veoma interesantan koncert održava se u petak 24. februara 2017. u Jazz bar centru u Beogradu (Knez Mihailova 6). Tri veoma zanimljiva benda, dva beogradska i jedan užički, po prvi put dele binu. KASIRKE ovim koncertom kreću u drugi deo koncertne promocije albuma „Nemir“, koji su prošle godine objavili za Multimedia Music. Nedavno su lansirali i drugi video singl za pesmu „Čudni ljudi“ koja je, možda i najbolji pokazatelj smera u kojem je bend krenuo i postavila standard za sledeći album, koji je, kako KASIRKE najavljuju, već u pripremi.

SIVI posle duže pauze, ponovo su koncerno aktivni. Oni koji nisu imali prilike da čuju ovaj iskusan power pop grunge bend,  ne treba da propuste ovaj koncert, jer SIVI su svakako bend koji vredi čuti više puta. Intersantno je da su oni počeli da rade na novim pesmama ubrzo posle albuma prvenca (koji potpisuje ista diskografska kuća kao i Kasirke), pa se nadamo da će uskoro objaviti i novi album i obradovati svoje poštovaoce.

VOLT POP je mladi užički bend koji ovih dana završava svoj debi album. Ova tročlana postava prosto pleni svojim nastupom, pa iako sviraju retko (ali kvalitetno!) svojoj publici garantuju dobru zabavu. Nadamo se da će i njih neka diskografska kuća prepoznati kao bend koji zaista ima perspektivu.

Početak koncerta je najavljen za 21h a cena ulaznice je 200 din.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..