Obaveštavamo Vas da je u pripremi koncert podrške osnivanju Društva Srpsko-kenijskog prijateljstva i velikog cam back-a nekada veoma popularnog Steve Hanningtona, poznatijeg kao Steva Šumadinac ili Steva Zvezdarac, koji se posle 26 godina vratio u Srbiju. Ovaj humanitarni događaj i koncert su zakazani na dan Kenije i to 12.decembra 2016. u Ustanovi kulture Vuk Karadžić u Beogradu sa početkom u 20h.

Stevinom pozivu su se za sad odazvali: primadona srpske opere Jadranka Jovanović, glumice Ana Sofrenović i Vjera Mujović, a dolazak je potvrdio i Bora Đorđević, kao jedan od umetnika sa kojima je Steve svojevremeno sarađivao. Domaćin će biti gospodin Bule Goncić, a očekujemo i dolazak PPV i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića kao i predstavnika Kenije.

Lista učesnika se svakodnevno povećava jer je Steve sarađivao sa mnogim poznatim umetnicima sa ovih prostora, a mi kao njegovi prijatelji i saradnici nismo u situaciji da ih sve obavestimo budući da je broj naših kolega i volontera veoma skroman.

Nadamo se da će Steva uspeti da se vrati na domaću muzičku scenu, jer u toku je i snimanje njegovog novog albuma u produkciji Fute Radulovića.

Facebook: ovde

Web sajt Stevine nevladine organizacije: ovde

<<  Oktobar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
   

Putopisi, Intervjui..