Tri pop atrakcije udružile su se i pripremile spektakularni live program za Vračar Rocks festival! Plesno, raspevano i vrlo toplo biće 2. decembra u Centru za kulturu Božidarac, jer će se na sceni, prema mnogim mišljenjima najbolje koncertne sale u gradu, smenjivati - Herz, VIS Limunada i KRISTALI! Jedan od najboljih bendova beogradske scene, Kristali, koji već više od dve decenije plene optimističkim stavom i neodoljivim zaraznim melodijama, nastupiće uz podršku mlađih kolega bendova VIS Limunada i Herz.

Publiku ovih pop asova čine različite generacije koje će u petak biti u prilici da uživaju u celovečernjem trostrukom koncertu!

Kristali će svoj best of repertoar ovom prilikom obogatiti duvačkom sekcijom!

VIS Limunada, jedinstvena pojava na našim prostorima - šestočlani ansambl koji inspiraciju crpi iz popularne muzike '50tih i '60tih godina i dalje promovišu svoj prvi album jednostavno nazvan ,,Limunada", sa kojeg su se već izdvojili singlovi ,,Rame uz rame" i ,,Pleši pleši", ali i ,,Zbogom ljubavi", pesma za koju su pred nastup u Božidarcu snimili i novi spot!
A za publiku Vračar Rocksa planiraju da predstave i neke numere koje šira publika do sad nije bila u prilici da čuje.

Herz je novi bend na našoj sceni, koji je za kratko vreme uspeo da se sa svojim pesmama "Running! i ,,Izlazim" probije na prva mesta domaćih top lista, Jelentop 10, Videodrom, Diskodrom... Članovi benda su Aleksandar Šišić – bas i vokal, Dušan Šijak-gitara, Danijel Jovanović-klavijature, Nenad Trajković-bubanj. Ovo će biti njihovo prvo predstavljanje publici Božidarca.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u Božidarac, na veče koncerta, koštati 500 dinara.

<<  Oktobar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
   

Putopisi, Intervjui..