Pesma „Go“, sastava Battleme, nalazi se na trećem albumu koji nosi naziv Habitual Love Songs, koji je napisao pevač Met Drenik (Matt Drenik) u svom studiju u Portlandu, a zatim snimio u Revolver studiju.Prilikom snimanja albuma Met je pozvao svog brata Džejsona Drenika (Jason Drenik), koji mu je pomogao oko produkcije. Takođe, Met je uključio i članove benda, među kojima su Čed Sevidž (Chad Savage), Džej Džej Eliot (JJ Eliot), Kolin Hegna (Colin Hegna ; nastupa sa Brian Jonestown Massacre), Vilijam Slejter (William Slater ; Grails, Denver) i Pol Polverinite (Paul Paulverinite ; nastupao sa Elliott Smith-om i No. 2) na bubnjevima.

Kao rezultat nastalo je 14 pesama pod jakim uticajem garažnog roka, psihodelije i popa koje su objedinjene u jednom albumu.

Battleme su predstavili svoj novi video spot za pesmu Go. Novi spot prikazuje raskid sa dosta nasilja kroz snimke života jednog para u prikolici za stanovanje.

Evropska turneja na jesen uz koncerte u Srbiji donosi i nastupe u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Mađarskoj, Bugarskoj kao i nastupe u Grčkoj. Premijerni nastupi u Srbiji zakazani su za Beograd (22. oktobar – Dom omladine Beograda), Novi Sad (21. oktobar – Firchie Think Tank Studio) i Suboticu (28. oktobar - Blues Time Club).

Album Naj Bolji, koji potpisuje sastav Vizelj, objavljen je 25. marta putem Bandcamp naloga, a i putem ostalih digitalnih servisa (iTunes, Amazon, Apple Music, Spotify, Deezer,…) kao i u fizičkom izdanju.

O samom albumu, govori bubnjar Andrej Mladenović (anno domini 2016):

„Za godinu i po dana se završe dve trudnoće, prođe 18 meseci, popiju se litre i litre ‘Džeke’, a Vizelj završi album. Sa ponosom vam predstavljamo čeljade koje se izrodilo iz solarno-paganske kolaboracije dvaju Vizelja i još jednog… Vizelja… Naj Bolji! je pred vama. Slušajte glasno i obavezno pustite album baki.“

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..