U četvrtak 27. oktobra u Studiju M, novosadska publika će imati jedinstvenu priliku da prisustvuje od 17 časova Rambovoj radionici "Muzika i kongruentnost izraza" a nakon toga, od 21 čas i koncertu Rambo Amadeus & Five Winettous sextet. Početak radionice je zakazan za 17 časova. Ulaz jeslobodani održava se u novosadskom Studiju M.

Veliko je zadovoljstvo imati u gostima Ramba Amadeusa - umetnika za kojeg kažu da je bez dlake na jeziku i koji je svojim jasnim, snažnim i originalnim muzičkim izrazom obeležio regionalnu muzičku scenu i ispisao važne stranice muzičke istorije ovih prostora. Još veće zadovoljstvo je da jedan tako originalan umetnik održi prvu radionicu u jesenjoj M Lab sezoni na temu "Muzika i kongruentnost izraza",zajedno sa Vasilom Hadžimanovim ovog puta u ulozi moderatora.

Početak radionice je zakazan za 17 časova. Ulaz jeslobodani održava se u novosadskom Studiju M.

Istog dana, 27. oktobra sa početkom u 21 čas u okviru prve jesenje M Lab epizode počinje koncert Rambo Amadeus & Five Winettous sextet!

Rambo Amadeus (Antonije Pušić) je muzičar, autor i izvođač prepoznatljivog stila koji svojom autentičnošću pleni muzičkom scenom širom Balkana . Pored muzičkog stvaralaštva koje mu je donelo niz veoma bitnih priznanja i nagrada, poznat je i po svom stvaralaštvu u svetu poezije i glume. Kao muzičar je 2012. godine nastupao na Eurosongu, gde je bio predstavnik Crne Gore. Poznato je i njegovo delovanje u borbi za ljudska prava, što potvrđuje i njegov  angažman  Ambasadora dobre volje UNICEF-a za Crnu Goru.

Njegove pesme kombinuju satirične tekstove sa mešavinom muzičkih stilova uključujući jazz, rock, hip-hop i u poslednje vreme drum and bass. Njegovi koncerti nikada nisu puka ponavljanja snimljenih pesama, već mešavina muzičke improvizacije i virtuoznosti. Neki njegovi fanovi upoređuju Rambov stil i kraijeru sa stilom i muzičkim putem Franka Zappe.

Ulaznice za koncert se mogu kupiti na svim Gigstix prodajnim mestima po ceni od 1 000RSD. Gigstix prodajna mesta – Novi Sad: Pariski Magazin, Knjižare Vulkan, Dr Techno, Bulevar Books i EXIT Copy ili ON-LINE rezervacije i prodaja ulaznica na: www.gigstix.com

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..