CONTROL your life. Look for ALTERNATIVE solutions. Put a DOT to situations that give you tension. Ove subote DOT vam predstavlja još jedan serijal žurki koji smo pripremili za predstojeću sezonu - CTRL ALT DOT! Verni svom cilju da predstave nešto sasvim drugačije i novo, osvežili su scenu i omogućili klaberima željnim alternativnog provoda da dožive muziku i energiju kakva se retko gde može osetiti van njihovih žurki.

U želji da razbiju ustaljen šablon noćnog života dobro poznati dvojac ALTERNATIVA u saradnji sa klubom DOT vam predstavlja prvu u nizu CTRL ALT DOT žurku koja će ove subote ugostiti veliko ime makedonske klupske scene Flooder-a.

Inspirisan zvukom elektornske muzike Flooder se posvećuje DJingu gde njegovi počeci datiraju od kraja 90ih. Ono što ovog umetnika motiviše i pokreće je konstantna potraga za različitim muzičkim stilovima eletronske muzike a ono što ga posebno izdvaja i karakteriše je njegov specifičan način miksanja. Kao DJ imao je priliku da deli pult sa imenima kao što su Carl Cox, Umek, Nina Kravitz, Deetron, Valentino Kanzyani, Stanny Fransen, Robert Dietz, Dan Curtin, Steve Rachmad, Christian Smith, John Selway i mnogi drugi. Uprkos evoluciji tehnologije tokom godina Flooder je ostao veran starom načinu puštanja muzike a to su, naravno, ploče i gramofoni.

Priča o Alternativi nije samo priča o muzici i klabingu, već pre svega priča o jednom sjajnom prijateljstvu momaka koje je spojila upravo muzika. Projekat ALTERNATIVA čine Nemax Jackmill i Kristijan Petrovski, dva momka čiji entuzijazam za klabingom prevazilazi jedino njihova ljubav prema puštanju muzike. Tokom poslednjih godinu dana ovaj dvojac polako ali sigurno ustanovljava svoje čvrsto mesto na beogradskoj klupskoj sceni.Muzika koju puštaju predstavlja mešavinu varijaciju izmedju deep-a i techno-a pomešanih sa dobrim gruvom progresiv melodija.

Kristijan Šajaković svoju DJ karijeru počinje 2014. godine psychedelic i downtempo notama. Brzo pronalazeći sopstveni zvuk u nijansama minimal-a i house-a uspostavlja se kao jedan od najperspektivnijih mladih DJeva u Beogradu. Uz klub DOT i DBDZ kolektiv u sezoni 2015/16. beleži nastupe sa imenima kao što su David Pher, Matador, Rich NxT, Nusha, Coyu, Paul Ritch, Silicone Soul, Marko Nastić, Zlatnichi kao i mnogim drugim.

Trenutno hodajući stazama solo karijere, fokus prebacuje na produkcijski projekat aut_, čija prva izdanja najavljuje na leto 2017. godine.

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..