Na krilima jesenskog hit singla „Lastavice“, Miki Solus dolazi u Beograd prvi put u big bendovskom sastavu. Uz Mikija, na pozornici će svirati: Frane Visković (akustični bas), Andrej Tačigin (perkusije), Tena Rak (vokal, klavijature, def) i Pavle Bojanić (el.gitara); a sam Miki izmjenjivat će se na klaviru i harmonici tijekom koncerta. Miki će svirati samo hitove - od „Žutih vlakova u Kini“, „Mrtve krave“ , Hipstera“ pa sve do „Život je palačinka“ „Rep na harmonici“ i najnovijeg singla „Lastavice“.

Također, na set listi će se naći i par svježih, neobjavljenih stvari. Dođite i budite dio samostalnog najvećeg koncerta Mikija Solusa u Beogradu! Zabava zagarantirana!

Miki Solus je reper/šansonjer/jazzer koji se pojavio na sceni 2011. godine s demo albumom „Muzika sumnjive kvalitete“. Album je prošao neprimjećeno pa je Miki zasukao rukave, okupio bend i 2015. godine izdao hvaljeni album „Muzika za djecu i penzionere“ . Taj album, koji sadrži hitove „Hipster“, „Pun kufer“, Suncobran“ i „Mrtav je Johnny“, prepoznala je kritika i publika, pjesma Hipster izabrana je za pjesmu godine u Rolling Stone časopisu, a Miki je počeo lagano puniti veće klubove po cijeloj bivšoj državi. Godine 2016. izlazi konceptualni EP „Rep na harmonici“ i singl „Lastavice“ u duetu s Lucijom Šerbedžijom, kojim Miki Solus najavljuje izlazak novog albuma u 2017. godini. S Mikijem sviraju sve od reda fantastični mladi muzičari: Frane Visković (akustični bas), Andrej Tačigin (perkusije), Tena Rak (vokal, klavijature, def), Pavle Bojanić (el.gitara); a sam Miki izmjenjuje se na klaviru i harmonici tijekom koncerta.

Photo-by-Ivana-Kujundzic

Cena karte na ulazu 500 rsd

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..