UDRUŽENJE NESVRSTANIH UMETNIKA UNU Vas poziva da propratite Koncerte i dj nastupe u Vinči svakog vikenda od 28. maja do 18. juna 2016., od 20h AKC Egzoprostor, Nikole Pašida 98, Vinča / Sa dolaskom lepog vremena, tradicionalno počinje i sezona open air dešavanja u AKC Egzoprostoru u Vinči. Nakon uspešne prošlogodišnje sezone kulturnih dešavanja, UNU vas poziva da propratite nastupe regionalnih hiphop i rege umetnika, od 28. maja do 18. juna ove godine.

Ukoliko se ubrajate među poštovaoce alternativne, DIY i urbane kulture, prošetajte se do reke Dunav u Vinči na žurku pod vedrim nebom.

Zagrevanje počinje u subotu 28. maja, uz nastup talentovanog dj sastava Natty Riddim iz Smedereva koji prirediti vrhunsku zabavu uz dancehall i roots reggae ritmove, a ved 5. juna, očekuje nas nastup mladih nada beogradskog hiphopa, Baze, Kalufornije i Forty-a.

U subotu 11. juna, publiku očekuje nastup talentovanog hiphop/reggae sastava Besne Gliste iz Beograda, dok 18. juna gostuje i fenomenalni hiphop dvojac iz Ljubljane, Ali Massive i Dredtafarijanac.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..