Kako su svet ,,čačnuli" novom pesmom "Dark Necessities" i turnejom na koju kreću,a kojom će promovisati album "The Gateway", koji će objaviti u narednih mesec dana... Red Hot Chili Peppers su ponovo došli u žižu svetske rokenrol javnosti...Na našim prostorima pomama za ovim bendom nikada nije ni prestajala, a posebno otkako je aktivan bend RITAM SEX-I-JA - najbolji regionalni RHCP tribute band! Ostalo je još malo vremena da se uživa u koncertima u Božidarcu pre redovne letnje pauze, zato u petak, 20. maja, pravac Božidarac!

Nakon izuzetno posećenog spektakla koji su priredili u Mikser Hausu, RITAM SEX-I-JA će zajedno sa prijateljskim sastavom STEREO DEFICIT prvi put nastupiti u Božidarcu - u petak, 20. maja, sa početkom u 20h.

Stereo Deficit izvode najveće hitove grupe Arctic Monkeys, pored Peppersa jednog od omiljenijih bendova Beograđana, te će petak u Božidarcu definitivno obeležiti veče hitova koje Beograd napamet zna, uz koje voli da skače, da se znoji... i da promukne! Jer Peppersi i Monkeys-i se pevaju na sav glas!

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC SRemska, I sprat), dok će na veče koncerta, na ulazu u Božidarac koštati 500 dinara.


<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..