Godinama se čekalo na novi singl grupe IRISH STEW...Pred tradicionalni St. Patrick's Day warm-up koncert u Božidarcu, 11. marta, na Vračar Rocks festivalu, odlučili su da svojoj vernoj publici poklone novu pesmu - "Heavier Than Sin"! Pored novih pesma i dobro poznatih starih hitova, kao i nezaobilaznih irskih tradicionala i nekoliko numera benda The Pogues koje često možemo čuti na koncertima Irish Stew-a, bend će prvi put u Beogradu nastupiti sa novim violinistom.

 

Ovo je ujedno i lepa prilika da ih prijatelji i publika zajednički isprate na predstojeću turneju u Italiji na festival "Irlanda in Festa"  - u Trstu nastupaju 18. marta, 19. marta će svirati u Bolonji, a 20. marta u Padovi.

 
Kao specijalni gosti na koncertu koji Irish Stew organizuju u susret Danu Sv. Patrika, u Božidarcu će u petak nastupiti i mladi bend Scordisci, takođe dobro poznat domaćoj publici. Svojim pankerskim viđenjem irske muzike dobro će ,,podgrejati" uvek veselu atmosferu!


Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat). Na ulazu u Božidarac, pred koncert, ulaznice će koštati 500 dinara.

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..