U petak 17. aprila počinje drugi krug takmičenja demo bendova iz cele Srbije u okviru Belgrade Demo Fest Live manifestacije.  Četvrtfinalne večeri će se održavati u klubu Sioux Rock do 25. aprila i nastupiće ukupno 34 grupe i to po sledećem rasporedu: petak 17. POGREŠNA ODLUKA (Topola). KUPU KUPU (Zaječar), J&M (Vršac), KREATIVNI NERED (Starčevo), THE SOMETHINGS (Beograd) , DORUČAK NA TRAVI (Beograd)


ponedeljak 20.  VOAJER (Čačak), OKO ALEFA (Požega). DNK (Vršac), KASIRKE (Beograd), BUČ KESIDI (Pančevo), ORGANIZAM (Beograd)
sreda 22. BADHEAD (Beograd), RANDOM (Beograd), ANTIDEPRESIV (Kikinda) , MENTALNA KOREKCIJA (Beograd), VOLT POP (Užice), CLYDE (Novi Sad). ZBEDEM (Čačak)


petak 24. DESOLATION (Zrenjanin), CHAOSIUM (Jagodina), Y.O.X. (Valjevo), PHOBOS (Beograd), LAST THRILL (Beograd), REVOLT (Beograd), NOYZ? (Beograd)


subota 25. SPUNK (Sremska Mitrovica), RADNI NAPON (Kraljevo), ŠKANK (Čačak), SHEJDI KRUU (Sremska Mitrovica). HURLEUR (Negotin). NEBO JE CRVENO (Subotica), NOVA (Novi Sad), KRSTAŠI (Kraljevo)


Svako veče po tri benda će prolaziti dalje u polufinale na osnovu glasova publike i žirija na čijem je čelu Branimir Lokner poznati muzički kritičar kome će u žiriju pomagati članovi organizacionog tima kao i gostujući članovi osobe iz sveta domaće rok muzike.


Bendovi iz cele Srbije se u nekoliko faza i na različitim mestima predstavljaju na Belgrade Demo Festu i teže nastupu u velikom finalu koje se planira krajem maja u bašti KST-a i koje učesnicima obezbeđuje brojne nagrade kao i nastupe na najpoznatijim festivalima u Srbiji i regionu.


Ulaznice za svako četvrtfinalno veče biće 150 din uz koju se dobija glasački listić a nastupi traju od 22 do 02h. Klub Sioux Rock se nalazi u TC Skadarlija I sprat, a ulaz za publike će biti od 21.30h.

 

Više informacija o događajima na BDFL-u mogu se pronaći na fb stanici festivala www.facebook.com/bgdemofestlive

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..