Leila Records and Books (Kralja Petra 41) Vas poziva na nastup Tankman & The End is Near u petak, 17. aprila u 21h. Ulaz je slobodan! Tankman je singer-songwriter projekat iza kojeg stoji Goran Štrbo. Njegovi tekstovi su mahom lične prirode, ili se pak potajno bave uobičajenim ljudskim dilemama, anti-herojima, sanjarima i njihovim svakodnevnicama. Tankman je jedna gitara, jedan glas, jedna priča. Samo ime inspirisano je bezimenim (Wang Weilin) junakom savremenog doba i pomalo zaobravljenim simbolom odlučnosti koju potiskujemo i ukopavamo duboko u sebi.

 

Samo ime inspirisano je bezimenim (Wang Weilin) junakom savremenog doba i pomalo zaobravljenim simbolom odlučnosti koju potiskujemo i ukopavamo duboko u sebi. Bez lažne pretencioznosti, Tankman nije bend, nije solo projekat. Tankman je sve ono što je teško reci, a lakše otpevati. Sve ono sto ne može sačekati sutra. Dok su jedini snimci jos uvek u lo-fi bedroom maniru, snimanje prvog ep-a je u planu i rana faza priprema je već u toku.

 

The End is Near je pop akustični muzički projekat koji se bavi pravljenjem lepe muzike. Nastupaju Jelena Tjapkin i Ivana Miljković. Trenutno pripremamo prvo izdanje i želimo da vam predstavimo svoje pesme.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..